head-base
 
TERMELŐI PIAC ÉS INGYENES FESZTIVÁL A MILLENÁRISON

 

Tisztelt Címzettek! ( Kérem továbbítsák az érintetteknek! )


Minden kedves Ökoszolgálatos Munkatársnak, Önkéntesnek, a tegnapi rendezvényen részt vevő összes Kiállítónak és segítőnek szeretnénk megköszönni a 2012. 07. 21-22-i rendezvényt, melyre teljesen „véletlenül“ kerültünk.
Hiszek az Égi vezetésben és nagyon hálás vagyok azért, hogy részt vehettünk ezen a nagyon jó hangulatú, színvonalas, rengeteg új információt és ősi tudást is átadó programon.
A fiaim is egész nap szorgalmasan gyűjtötték a kis zöld kavicsokat és izgatottan vártuk a sorsolást. Nagyon szerettük volna megnyerni a biciklit. (sajnos az enyémre már annyit kellett volna költeni, hogy azt most nem engedhetem meg magamnak, ezért mostanában kimaradtam a nagy bringázásokból). És a vágyunk teljesült.

Nagyon-nagyon szépen köszönjük mindenkinek, hihetetlenül nagy örömet szereztek vele nekünk, (amit ott a döbbenettől és az ámulattól, mert ilyen még nem történt velünk, nem is nagyon tudtunk kifejezni ). A fiaim egész vasárnap este eufóriában úsztak.

Számomra a tárgynyereményeken túl, ( egy petrezselymet és egy zacskó ízesített tökmagot is nyertünk ) még egy fontos üzenete volt a tegnapi napnak. Közel fél éve nincs munkám ( a Nagymamám ápolása miatt fel kellett adnom a korábbi munkahelyem ) és nagyon nehézkes emiatt a megélhetésünk ( magas lakáshitelünk van ). Régóta foglalkozom a gondolattal, hogy vidékre kéne költözni és ott önfenntartóvá válni. Figyelem a pályázatokat, nyitott vagyok az ismeretekre és érlelgettem magamban a döntést, de féltem is és hárítottam, hogy városi lányként „nem nekem való“, meg egyébként sincs ilyesfajta tudásom. Tegnap délelőtt amikor úgy alakult, hogy ott töltjük a napot, kértem az Fentiektól, hogy kaphassak valamilyen markáns jelet, ha mégis ebben az irányban kéne indulnom. ( Pont előtte beszélgettem barátokkal arról, ezen vonatkozásban, hogy a félelmeknél nem megtorpanni kell, csak mutatják az irányt, hogy mit kell legyőznünk ).
A tegnap kapottakra ráillik a markáns jelző: Zsuzsa nénivel az élen, rengeteg hívó szó hangzott el a vissza a természetbe tartalommal. Most ezen ajándékok birtokában is tervezem a jövőnket és bízom benne, hogy mihamarabb rátalálok arra az útra amit a Gondviselés nekem szánt, ahol én is hozzátehetek a Föld, és az emberek szebb jövőjéhez.

Nagyon-nagyon köszönöm így együtt ezt az AJÁNDÉKOT, amiről tegnap esteleg még Önök sem tudhattak.
Kívánok mindnyájuknak nagyon jó egészséget, békés, örömteli boldog életet és azt, hogy tudjanak sokaknak örömet szerezni, jó szívvel adni és szeretettel, megbecsüléssel elfogadni, hiszen a Föld mindannyiunk ajándéka és felelőssége.

Szeretetteljes üdvözlettel:

Pesti Kinga és családja (id. Palkovics Gábor, ifj. Palkovics Gábor és Palkovics Tamás)

 

 
 
 
 

 

megosztás